He estudiat Direcció i Dramatúrgia a l'Institut del Teatre de Barcelona (2011-2016). També em vaig formar com a actor de text a l'Escola Nancy Tuñón. Sóc un director-dramaturg particularment interessat en dues esferes: el gag visual i el diàleg entre les diferents disciplines físiques/ visuals. He dirigit diversos espectacles, tant visuals com de text (La Intrusa, Modern Family Circus, Atlantis, Le Freak o The Professionals).
Visc aquesta professió amb passió i recorro el món per assistir a performativitats que tinguin relació amb les cultures locals com el Kathakali a Kerala (Índia), teatre d'ombres o dansa balinesa a Bali (Indonèsia) o Teatre Postmodern a Berlín (Alemanya), etc...
Estic interessat en les posades en escena que generen situacions universalment comprensibles i que connecten per igual amb el públic adult i infantil. Per aconseguir-ho, provo de superar les barreres de l'idioma mitjançant diverses tècniques comunicatives i canviant la paraula per música, onomatopeies, moviment, mímica i sobretot, grans dosis de bon humor. Un humor atemporal, que sense data de caducitat, pugui criticar diferents aspectes de la societat moderna; com la rigidesa de les normes, el progrés tecnològic o la superficialitat que ens envolta.
Em fascina el fregolisme (un art que té a veure amb l'actuació a tota velocitat), per aquesta raó, els meus espectacles solen ser trepidants, a ritme de videoclip. Utilitzo el gag visual com a principal eina per elaborar escenificacions que funcionin com un mecanisme de precisió.
En els meus actors busco una interpretació hàbil i enèrgica, que treballin amb una textura similar a la del clown: sinceritat, distanciament i gran volum d'expressió. M'agrada comptar amb la creativitat i la imaginació de cada membre de l'equip, ja que crec que la col•laboració i la col.lectivitat són la clau per a un gran treball.
M'han influenciat les arts de caire popular com el teatre de carrer, la commedia dell' arte, el cinema o els dibuixos animats. En cada espectacle experimento la convivència de diferents tècniques com l'acrobàcia, la màgia, la dansa o les ombres xineses. Les escenografies minimalistes i suggeridores em captiven, així com cuidar al detall el plantejament sonor, perquè accentuï, acompanyi o generi contrast.
En definitiva, pretenc que les meves posades en escena siguin extrovertides, divertides i brillants, ja que considero que la fi màxima del teatre és l'entreteniment, fins i tot tractant un tema profund o explicant una història trista.
Alternar, depenent del projecte, de la figura d'ajudant a la de director m'ha donat la capacitat de poder conèixer la complexitat de tot el procés de direcció d'un muntatge. Treballar com ajudant de direcció m'ha permès col•laborar amb grans directors i coreògrafs (Roberto Romei, Andrés Corchero o Josep Maria Mestres) o amb companyies amb internacionals i llargues trajectòries com Yllana.
Considero que la figura de l'ajudant de direcció en un muntatge teatral és vital i no sols ajuda al director a poder executar les seves funcions sinó que ha d'organitzar la resta dels equips. A l'ésser una persona organitzada i disciplinada, gaudeixo generant plans de treball i optimitzant pressupostos i “tempos”.